Fatih Ceylan Açıklaması

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün gündemine gelen Fatih Ceylan, transferinin geçtiğimiz günlerde Aydınspor 1923’ün Futbol Direktörlüğüne gelen Ümit Turmuş ‘un vetosu yüzünden gerçekleşmediğini belirtti.


Uzun süredir Aydınspor 1923 ile görüşen, önümüzdeki günlerde Aydınspor 1923’e imza atması beklenen tecrübeli sol kanat oyuncusu açtı ağzını, yumdu gözünü. Teknik Direktör Mustafa Ceviz’in ve Başkan Şahin Kaya’nın transferine onay verdiğini belirten tecrübeli oyuncu, “Ümit Turmuş göreve gelince transferi durdurdu. Kendi istediği oyuncuları Aydınspor 1923’e getireceğini düşünüyorum. Bana sorulan gurbetçi oyuncular vardı. Bu oyuncular da Aydınspor 1923’ün geç kalmasından dolayı Türkiye’den PTT 1.Lig ekipleri Denizlispor ve Ankaraspor’a gidebilirler” dedi.

DENENECEK OYUNCULAR DEĞİLDİ
Kendisine sorulan isimlerin Bundesliga ekipleri Eintracht Frakfurt ve Hoffenheim takımlarında forma giydiğini anlatan Fatih Ceylan,”Ümit Turmuş, oyuncuların antrenmanlara çıkması gerektiğini söyledi.

Be de oyuncuların antrenmanda denenecek oyuncular olmadığını söyledim. Başka takımlar devreye girdi. O transferlerde bozuldu. Biraz hızlı hareket edilse o oyuncularda Aydınspor 1923’te olacaktı” diye konuştu.

FETHİYE İLE GÖRÜŞTÜ
Almanya’da iki sezondur forma giydiğini kaydeden Fatih Ceylan sözlerini şöyle tamamladı: “Bu sezon ligin en iyi ilk 11’ine seçildim. Benim oynadığım ligden Yasin Ozan Orduspor’a imza attı. Artık başka kulüplerle görüşeceğim”
Fatih Ceylan, Aydınspor 1923’ün grubunda yer alan Fethiyespor ile kısa bir görüşme yaptığını sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA