Vali Karaloğlu'ndan Bursaspor'a Moral Ziyareti

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, "Bursaspor, Bursa şehri için bir futbol takımının ötesinde bir şey.

Futbol takımı galip geldiğinde sokakta yürüyen insanımızın yürüyüşü bile farklı oluyor” dedi.


Yeni sezon öncesi Bursaspor’a moral veren Bursa Valisi Münir Karaloğlu, takımı Özlüce’de bulunan tesislerinde ziyaret etti. Takımın yeni Başkanı Recep Bölükbaşı, Teknik Direktörü Şenol Güneş ve futbolcuların hazır bulunduğu görüşme, oldukça samimi bir havada gerçekleşti.

Bursaspor'un, şehir halkı üzerinde müthiş bir etkisi olduğunu dile getiren Vali Karaloğlu, "Bursaspor, Bursa şehri için bir futbol takımının ötesinde bir şey. Bursa için sadece bir kulüp, bir futbol takımı değil. Futbol takımı galip geldiğinde, sokakta yürüyen insanımızın yürüyüşü bile farklı oluyor. Bursaspor ile Bursa’mızın duygusal bağı çok derin ve kuvvetli. Gerçi Şenol hocam Trabzonspor’dan bu tarz bir ortama alışık. Bursa şehri gerçekten futbolu biliyor ve takımına gönülden bağlı. Takımına sahip çıkıyor ve başarısıyla da mutlu oluyor. Sizlerin başarısı şehrin başarısı olacak" ifadelerini kullandı.

Yeni sezonda takımı zirve yarışına hazırlayacak olan Teknik Direktör Şenol Güneş ise, "Sayın Valime tekrar hoş geldin diyorum. Sizlerin de bildiği gibi Bursaspor büyük bir camia, büyük bir şehir. Sayın Valim de şehrimizin başında bulunan isim. Dolayısıyla onun bu yakın alakasına teşekkür ediyoruz. Yeni sezonda daha da fazla desteklerini bekliyoruz. Bizim de görevimiz, bu desteğe layıkıyla cevap vermek. Oyuncularımız ve bizler bunun için hazırız" diye konuştu.

Kaynak: İHA