Samsunspor'da İç Transfer Çalışması

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Emin Kar, iç transferde Taha Yalçıner ile 1 yılık sözleşme yenilediklerini belirtti.

Kar, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Samsunspor'un iç transfer görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.

Alacakları için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuran yabancı oyuncular Umar ve Eldim Adiloviç'in parasını ödediklerini ve 2 futbolcu ile yeniden sözleşme imzaladıklarını hatırlatan Kar, "Yine bizim futbolcumuz olan Taha Yalçıner'e hafta başında bir ödeme yaptık. Bugün menajeriyle görüştük iç transferde Taha Yalçıner ile 1 yılık sözleşme yeniledik. Takımdan şu ana kadar giden Musa Sinan, Arif Şahin ve Erdem Şen var. Pazartesi gününe kadar iç transferi bitireceğiz. Yine oyuncumuz olan ancak sözleşmesi biten Cemil Adıcan ile görüşme halindeyiz. Kısa sürede bu transferi de şekillendireceğiz" diye konuştu.

Dış transferde de bazı oyuncularla görüştüklerini ifade eden Kar, kulüp olarak bilgi kirliğini önlemek maksadıyla sadece başkan olarak kendisinin basına açıklama yapacağını, gerek duyulduğu takdirde Samsunspor'un resmi internet sitesinden açıklamaların kamuoyuna duyurulacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA