Nazilli Belediyespor’dan ‘taner Gülleri’ye’ Cevap

Spor Toto 2. Lig kırmızı grup takımlarından Nazilli Belediyespor’da önceki gün istifa ederek şehri terk eden Taner Gülleri’nin yaptığı basın açıklamalarına yönetim cevap verdi.


Geçtiğimiz ay yapılan olağanüstü genel kurul öncesi anlaşılan teknik direktör Taner Gülleri’nin izin dönüşü başladığı transfer çalışmalarında yaşanan uyumun ardından istifa gelmişti. Feda yılı ilan edilen Nazilli Belediyespor’da kendi istediği ve fiyatları 200 ile 500 bin TL arası değişen futbolcuların alınmamasını gerekçe gösteren Gülleri, şehri terk ederek istifasını sunmuştu. Yönetimle resmi sözleşme imzalamadığı öğrenilen Gülleri’nin ayrılığında en büyük etkenin ise sözleşme imzalamadığı halde maaşını istemesi olduğu bilgisine ulaşılırken, Taner Gülleri’nin yaptığı açıklamalara da Kulübün Basın Sözcüsünden açıklama geldi.

‘DENEYİMSİZ VE TECRÜBESİZLİĞİNE VERİYORUZ’
Gülleri’nin açıklamalarına cevap veren Nazilli Belediyespor Kulüp Basın Sözcüsü Erkan Erkoç; “Nazilli Belediyespor her zaman hedefleri olan büyük bir camiadır. Feda yılı dediğimiz bu sezon için de öngördüğümüz transfer bütçesi bile pek çok 2. Lig kulübünün üzerindedir. Bizim Feda’dan kastımız nokta transferler yaparak transfer bütçesini maksimum olarak faydalanacağımız futbolcu almamız anlamına gelmektedir. Fakat üzülerek gördük ki Taner hoca bu anlayışı kavrayamayıp giderayak camiayı küçük gören ifadeler kullanmıştır. Bu ifadelerini tamamen deneyimsiz ve tecrübesizliğine veriyoruz” dedi.

YENİ HOCAYI TANITIRKEN GÜLLERİ’YE GÖNDERME YAPTI
Taner Gülleri’nin ardından teknik direktörlüğe getirilen Ahmet Kazım Erten’in de tecrübeli ve başarılı bir teknik adam olduğunu belirten Erkoç; “Yeni hocamız Ahmet Kazım Erten, tam olarak hepimizin arzuladığı futbol anlayışını sahaya yansıtabilecek deneyimde, bilgili ve kariyerli bir futbol adamıdır. En kısa zamanda dış transfer görüşmelerimizde mutlu sona ulaşıp, imzaları atacağız. Çalışmalarımızın devam ettiğini kamuoyuna ve camiamızın bilgisine sunarız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA