Gekas Kaçırdığı Penaltının Üzüntüsünü Yaşıyor Açıklaması

2014 FIFA Dünya Kupası'nda Kosta Rika maçında penaltı kaçıran Yunanistan'ın deneyimli golcüsü Theofanis Gekas, "Her şey gözümün önünde birden sönüverdi, dünya adeta tersine dödü. Penaltının gol olacağından o kadar çok emindim ki. Çok kötü bir andı" dedi.

Gekas, Yunanistan'da bir radyo programında yaptığı açıklamada, Dünya Kupası maçlarında mücadele etmenin çok önemli bir tecrübe olduğunu belirterek, "Benim kendimi kötü hissetmem için daha fazla nedenlerim var" diye konuştu.

Kaçırdığı penaltı vuruşu için çok üzgün olduğunu söyleyen Gekas, Kosta Rika'nın kalecisinin dünyanın en iyi kalecilerinden olduğunu ifade etti.

Gekas, kaçırdığı penaltının ardından yaşadıklarını da şöyle anlattı:
"Her şey gözümün önünde birden sönüverdi, dünya adeta tersine dödü. Penaltının gol olacağından o kadar çok emindim ki. Çok kötü bir andı. Uyku düzenim bozuldu. Her gözlerimi kapatışımda o penaltı vuruşu aklıma geliyor."
Gekas, son olarak kariyerine yurt dışında devam edeceğini, herhangi bir Yunan takımından teklif beklemediğini kaydetti.

2014 FIFA Dünya Kupası ikinci turu maçında Kostarika'yla normal sürese 1-1 biten mücadeleyi Yunanistan, Theofanis Gekas'ın kaçırdığı penaltı sonrası kaybetmişti.

Kaynak: AA