Efsaneye Eski Kaptan

Bu sezon Aydın 1.Amatör Küme’de mücadele edecek olan Aydınspor, eski kaptanı Mehmet Gedizlioğlu ile antrenörlük görevi için anlaştı.


Geçtiğimiz sezon Aydınspor ile antrenmanlara çıkan ancak lig başlamadan arka adalesinde meydana gelen sakatlık nedeniyle takımdan ayrılan Mehmet Gedizlioğlu bu sefer Aydınspor’un dümeninde olacak.

Kulüp Başkanı Aydın Çepni, Mehmet Gedizlioğlu ile gönül bağlarının bulunduğunu ifade etti.

Çepni şöyle konuştu:
“Mehmet Gedizlioğlu’na bu görevi kabul ettiği için teşekkür ediyorum. Hem yöneticilik, hem de oyunculuk yaptı. Şimdi de hocalık yapacak. Hep birlikte başarıya ulaşacağımızı düşünüyoruz. Aydınspor formasının değerini bilen,Aydınspor’un ismini yaşatacak bir isimle anlaştık”
ALTYAPI KURULACAK
Gedizlioğlu’na yardımcı olacak bir antrenör ile anlaşacaklarını ifade eden Çepni, “Yeni bir altyapı kuracağız. Önümüzdeki günlerde hangi kategorilerde lige katılacağımızı belirleyeceğiz. Transferlere önümüzdeki haftalarda başlayacağız. Ağustos’un ilk haftasında top başı yapacağız”dedi.

"YUVAMA GELDİM"
Aydınspor’un yeni antrenörü Mehmet Gedizlioğlu ise, kadroyu büyük ölçüde koruyacaklarını söyledi.

Gedizlioğlu, “Aydınspor’da her zaman hedef şampiyonluk. Aydınspor’un hangi mevkisinde olursa olsun çalışmak gurur verici bir duygu. Çocukluğumuzda, gençliğimizde Aydınspor bizim için her zaman bir yuva olmuştu. Yuvama geldiğim için mutluyum. Başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız.”diye konuştu.

Kaynak: İHA