Yeni Amasyaspor Seçmeleri Suluova'da Yapıldı

Geçen sezon Süper Amatör Lig'de şampiyon olan ve Bal Ligi'ne yükselen Yeni Amasyaspor'da, takım seçmeleri Suluova'da yapıldı.

Antrenör Osman Zeki Korkmaz, şehir stadındaki seçmelere, başvuru yapan 42 futbolcudan 32'sinin katıldığını söyledi.

Korkmaz, 10 futbolcu transfer ettiklerini ve yapılan seçmeler sonucu 32 kişilik kadroyla sezon hazırlıklarına başlayacaklarını ifade ederek, hedeflerinin Bal Ligi'nde şampiyon olmak ve 3. Lig'e yükselmek olduğunu belirtti.

Takımın 3. Lig'e yükselmesi için tüm Amasyalıların büyük heyecan yaşadığını dile getiren takımın ikinci başkanı Ümit Ağış ise "Bu sene inşallah Amasyaspor'umuz için milat olacak ve hak ettiği 3. Lig'e çıkacaktır. Maddi ve manevi büyük destek veren değerli iş adamımız Mustafa Ödüpek ve tüm Amasyalılarla tam bir inanmışlık içerisinde hedeflerimize doğru ilerliyoruz" dedi.

Yapılan yeni tesisler ve atılan doğru adımlarla Yeni Amasyaspor'un profesyonel lige yükselerek kalıcı olacağına inandığını belirten Ağış, şunları kaydetti:
"Kalıcı başarı için anahtarımız çok çalışmak ve inanmaktır. Tüm Amasya halkı bize destek versin. Amasyaspor doğru yoldadır. Hedeflerimiz arasında güçlü bir altyapı oluşturmak ve Amasyaspor'a ait tesisler kazandırmak var. Bu sayede takımın faaliyet ve başarıları kalıcı olacak ve öz kaynaklarımızla başarılı olup oyuncu yetiştiren, diğer takımlara oyuncu satan bir takım olacağız."
Yeni sezon çalışmalarını 27 Temmuz'a kadar Amasya'da sürdürecek Yeni Amasyaspor'un, 31 Temmuz'da Erzurum kampına gideceği bildirildi.

Kaynak: AA