Kağıthane Engelliler Spor Okulu Kapılarını Açtı

Sporun birçok dalında eğitimin verildiği Kağıthane Belediyesi Engelliler Spor Okulu öğrencilere kapılarını açtı.

Down sendromlu çocuklar Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’la sahada paslaşarak şov yaptı.
Kağıthane Belediyesi Engelliler Spor Okulu kapılarını açtı. Voleyboldan basketbola, futboldan jimnastiğe kadar birçok branşta eğitim görecek olan engelli sporcular, yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirme imkanı bulacak.

Yahya Kemal Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen açılışta down sendromlu çocuklar, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’la birlikte yeşil sahada paslaşmayı da ihmal etmedi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, yaz spor okulunu başlattıklarını ifade ederek, “Çocuklarımıza voleybol, basketbol, futbol ve spor akademilerine hazırlık eğitimi veriyoruz. Engellilerimiz de yaz spor okullarındaki yerlerini aldılar. Engelli çocuklarımız da ayırt etmedik. Onlar da diğerlerinin sarasında çalışacaklar. Çocuklar evlerinden çıkmış ve farklı bir meşguliyet bulmuş olacaklar. Çocuklar burada spor yaparken uzmanlar eşliğinde aileleriyle de eğitim yapacağız. Hem aileleri, hem çocukları geleceğe hazırlayacağız” dedi.

Başkan Kılıç, “Sporda başarılı olmalarını istiyoruz. Bu günde yine dünya kupasını çocuklarımıza hedef olarak göstermiş olduk” diye konuştu.

Başkan Fazlı Kılıç, öğrencilerle birlikte açılış sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA