Beşiktaş'ta Ramon Motta Sağlık Kontrolünden Geçti

Beşiktaş'ta geçen sezon kiralık olarak forma giyen ve dün bonservisi alınan Brezilyalı futbolcu Ramon Motta sağlık kontrolünden geçti.


Motta'ya sabah saatlerinde Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde öncelikle kan tetkikleri yapıldı. Ardından iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, ortopedi, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde kontrolleri yapılan Motta'nın kontrolleri, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı.

BJK TV'ye açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı futbolcu sözleşmesinin sonuna kadar takımda kalacağını ve karşılığını vereceğini söyledi.

İyi bir sezon geçirdiğini düşündüğünü belirten Brezilyalı futbolcu, "Zaten Beşiktaş’ın beni almasındaki en büyük etken de bu olmuştur. Çok istekli ve arzulu şekilde sezona başlayacağım. Taraftarın bana olan ilgisini biliyorum ve bunun karşılığını vereceğim. Kamplar çok önemlidir. İyi bir çalışma zamanımız olacak. Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları oynayacağız. Zor maçlar olacak ama gruplara katılmak istiyoruz. Gidebildiğimiz kadar gitmek istiyoruz. Taraftarımızın desteğine ve güvenine teşekkür ediyorum. Sözleşmemin sonuna kadar burada kalacağım ve karşılığını vereceğim. Stat bitmeden buradan gitseydim gözüm arkada kalacaktı. Yeni stadımızda oynamak hayalimdi" dedi.

Kaynak: İHA