Konak Belediyespor'un Gurbetçileri Takıma Güveniyor

Türkiye'yi UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Konak Belediyespor'un gurbetçi oyuncuları Arzu Karabulut ile Cansu Yağ Şampiyonlar Ligi'nde ve Türkiye'de başarılı olacaklarını söylediler.

Almanya'da Broich Peel, Rheindalen, Mönchengladbach ve Borussia Mönchengladbach formalarını giydikten sonra Türkiye'de Trabzonspor, Lüleburgazspor'da top koşturan Cansu Yağ son 2 sezondur Konak Belediyespor adına mücadele etti.
Cansu Yağ, Almanya ile Türkiye arasında kadın futbolu anlamında çok fark olduğunu belirterek, "Geçen sezon Konak Belediyespor ile Avrupa arenasında bunun eksikliğini hissettik. Ancak bu sezon bu aksalıkları bilerek çok çalışıyoruz ve gruptan çıkarak çok daha farklı yerlerde olacağımızdan eminim" dedi.

Bayer Leverkusen'den transfer edilen Arzu Karabulut ise Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez forma giyeceği için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Arzu Karabulut, Konak Belediyespor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
"Çoğu arkadaşımı A Milli Takım'dan tanıyorum ve uyum sorunu yaşamıyorum. Takımımız geçtiğimiz sezon son 16'ya adını yazdırdı. Almanya'da yaşayan bir Türk olarak arkadaşlarımda gurur duymuştum. Bu sezon o takımın bir parçası olarak, bu başarıların üstüne koymak için var gücümüzle çalışıyoruz. Elimizden gelen en iyi mücadeleyi sahaya yansıtarak ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz."

Kaynak: AA