Gümüşhanespor Teknik Direktörü Kılıç Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Gümüşhanespor'da, teknik direktör Gürses Kılıç, hedeflerinin iddialı bir kadro ile yeni sezona başlamak olduğunu söyledi.

Kılıç, yaptığı açıklamada, Gümüşhanespor'un bu sezon çok zor bir grupta yer aldığını belirterek, "Gümüşhane'ye başarılı olmak için geldim. Çok zorlu bir grupta yer alıyoruz. Çok iddialı rakiplerle mücadele edeceğiz. Bu nedenle işimiz hiç de kolay olmayacak ancak ben hiçbir zaman hedefsiz olmadım. Kulüp için bütün enerjimle çalışacağım. İyi bir Gümüşhanespor yaratmaya çalışacağız. Elimden geleni yapıp Gümüşhanespor'u hak ettiği yerlere getirmek için mücadele edeceğim" dedi.

Yeni sezon ve transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Kılıç, "Özellikle orta saha ve kanatlara oyuncu arayışımız var. Transferde kadromuza direkt katkı sağlayacak oyuncuların peşindeyiz. Görüşme halinde olduğumuz oyuncular var. Bu oyuncuları kadromuza katabilirsek gücümüze güç katmış oluruz. Hedefimiz iddialı bir kadro ile yeni sezona başlamak" diye konuştu.

Kaynak: AA