YUVAYA MI DÖNÜYOR?

Beşiktaş'ta Önder Özen'in istifasının ardından Futbol Direktörü arayışı başladı.

Beşiktaş'ta menajer olarak görev aldığı iki dönemde de şampiyonluk sevinci yaşayan Sinan Engin'in akla gelen ilk isimler arasında.

Sergen Yalçın

Dört büyük kulüpte de forma giyen ancak Beşiktaş'ta oynadığı futbolla hafızalarda yer edinen Sergen Yalçın da adaylar arasında yer alıyor. 41 yaşındaki Sergen Yalçın, en son Gaziantepspor'u çalıştırmıştı.

İbrahim Üzülmez

Uzun yıllar siyah beyazlı formayı giyen ve Beşiktaş'ta kaptanlık görevini de üstlenen İbrahim Üzülmez'in, Önder Özen'in ardından sportif direktörlük görevi için adı geçen isimlerin başında geliyor.

Ali Gültiken

Beşiktaş'ta uzun yıllar top koşturduktan sonra kulübün sembol isimlerinden biri hâline gelen Ali Gültiken de adı geçen isimler arasında.

Metin Tekin

Tıpkı Önder Özen'in Beşiktaş Sportif Direktörü olmadan önce olduğu gibi halihazırda televizyonda futbol yorumculuğu yapan Metin Tekin de Özen'in ayrılığı sonrası akla gelen isimler arasında.

Antonio Carlos Zago

100. yıl şampiyonluğunda büyük payı olan ve siyah beyazlı takımın son yıllarda Güney Amerika'dan yaptığı transferlerde aktif rol oynayan Zago, Avrupa'ya dönüşünde Zdenek Zeman ve Mircea Lucescu gibi tecrübeli teknik adamlarla çalışmıştı.

İlhan Mansız

Beşiktaş'ın efsane golcüleri arasında yer alan İlhan Mansız, siyah beyazlı takıma şampiyonlukla veda etmişti.