Aydın Şampiyon Atletlerini Arıyor

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları bünyesinde atletizm faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, yaptığı açıklamada; “Yeni atletler bu yaz uzman antrenörlerimizle kulvarlarda ilk terlerini akıtmaya başladı.

İl Müdürlüğümüzün ücretsiz yaz spor okullarına kayıt yaptıran 343 yeni atlet, il ve ilçelerimizde alanında uzman antrenörlerimizle çalışmalara iki haftadır başlamışlar ve azimle, keyifle çalışmalara devam etmektedirler. Yeni atletlerdeki o tatlı heyecan yapılan antrenmanlara ekstra bir enerji katmakta ve ülke sporuna yeni atletlerin kazandırılması konusunda bizleri mutlu etmektedir. Ücretsiz yaz spor okullarımızda sporu ve spor kültürünü tabana yayarken yeni yetenekleri keşfetmek ve keşfettiğimiz bu yetenekleri milli takım düzeyine çıkarıp uluslar arası şampiyonalarda yeni başarıların imza atılmasında pay sahibi olmak en büyük arzularımızın başında gelmektedir” dedi.

Sporcuların büyük bir azimle çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Akın, “Gelen her atlet bizim için değerli ve yeri doldurulamayacak yeni şampiyon adayıdır. İl müdürlüğümüz ve antrenörlerimiz bu bilinç ve anlayışla her sporcuya ayrı bir önem vermektedirler. Bu yıl ilk defa atletizme başlayan genç atletlerimizin attıkları bu ilk adımın yarınlarda anlatacakları başarı hikayelerinin ilk adımı olmasını umuyor başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA