Sümer Futbol Sahası Yeni Sezona Hazırlanıyor

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ilçedeki spor kulüplerinin antrenmanlarını rahat bir şekilde yapabilmeleri ve futbol sahası sorununu ortadan kaldırmak amacıyla eski Sümer Futbol Sahası alanında yapımına başlanan iki adet çim sahada yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.


Nazilli’de son yıllarda Deve Güreşi Alanı olarak kullanılan16 bin metrekarelik alanda Nazilli Belediyesi’nin yenilemeye giderek ilçedeki spor kulüplerinin antrenmanlarını yapabileceği iki adet çim futbol sahası yapımı tamamlandı.

210x75 metre ebatlarında iki adet çim sahanın sulama sistemleri gibi alt yapı çalışmaları da tamamlanarak ‘uganda tipi’ çimleri yetiştirildi. Saha çalışmalarının yanı sıra tribün ve tribünlerin alt kısımlarında da sporcular için soyunma odası ve duşlar da yer alacak. Yeni sezona yetiştirilerek modern antrenman sahaları şeklinde yapılan çim sahaların çevre düzenlemesi devam ediyor. Çalışmalar hakkında sahalardan sorumlu Muammer Bilgen’den bilgiler alan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, futbol sahalarındaki eksiklerin giderilerek yeni sezona yetişmesi için yetkililere talimat verdi.

Kaynak: İHA