Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig takımlarından Turgutluspor, dış transferde Dardanelspor'dan eski kaptanı Onur Koçak'ı renklerine bağladı.


Turgutluspor'un alt yapısından yetişen 2002 yılında kendi takımında profesyonel kariyerine başlayan Onur Koçak, Spor Toto 3. Lig'de elde edilen şampiyonlukta takım kaptanı olarak görev yaptı. Turgutluspor'un ardından Adana Demirspor, Afyonkarahisarsspor, Bozüyükspor, Torbalıspor, Darıca Gençlerbirliği ve son olarak da Dardanelspor'da forma giyen 31 yaşındaki oyuncu yuvasına döndüğü için mutlu olduğunu ifade etti.

Kariyerinde 184 Spor Toto 3. Lig, 79 Spor Toto 2. Lig ve 6 Türkiye Kupası karşılaşmasına çıkan tecrübeli savunma oyuncusu rakip ağları 4 kez havalandırdı.
Turgutluspor Irlamaz Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde Turgutluspor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çevikkan da hazır bulundu. Onur Koçak'ın Turgutluspor'un en önemli değerleri arasında yer aldığını belirten Çevikkan, "Onur'u transfer olarak görmüyoruz kendisi evine geri döndü. 3. Lig'de yaşanan şampiyonlukta genç yaşında takım kaptanlığı yapan bir isim olan Onur takımımıza olumlu katkılar sağlayacaktır. Teknik heyetimizin de kendisini takımda görmek istemesi üzerine bu transferi gerçekleştirdik. Her iki taraf içinde inşallah hayırlı olur" dedi.

Yeniden yuvada olmaktan dolayı farklı duygular içerisinde olduğunu dile getiren deneyimli savunma oyuncusu Onur Koçak, "Burası benim kendi evim, burada yaşıyorum ve bu renklerle büyüdüm. Turgutluspor'la tekrar yollarımız kesişti, yeniden yuvada olmaktan dolayı çok mutlu ve çok heyecanlıyım. Taraftarımızın önüne çıkacağım günü iple çekiyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA