Karşıyaka, Kahe İle Anlaştı

PTT 1. Lig ekiplerinden KarşŸıyaka, Tekden Denizlispor'dan Carlos Eduardo De Souza Floresta (Kahe) ile anlaşŸtı.

Sezon öncesinde transfer çalışŸmalarını sürdüren yeşŸil kırmızılı ekip geçen sezonu Tekden Denizlispor'da tamamlayan Kahe'yi de kadrosuna dahil etti. Brezilyalı oyuncunun sağŸlık kontrollerinin ardından sözleşŸme imzalayacağŸı bildirildi.

Türkiye'de GençlerbirliğŸi, Manisaspor ve Tekden Denizlispor'da forma giyen 32 yaşŸındaki oyuncu PTT 1. Lig'de 69 maçta 29 gol kaydetti.

- 21 YaşŸ Altı Takımı'nın başŸına Osman Demir getirildi

ǖte yandan KarşŸıyaka 21 YaşŸ Altı Takımı'nın başŸına Osman Demir'in getirildiğŸi bildirildi.

Fransa'da ve Avrupa'nın çeşŸitli ülkelerinde futbol eğŸitmenliğŸi yapan UEFA-A lisansı sahibi Osman Demir'in kendisinin hazırlayıp uygulayacağŸı projenin futbol altyapısından özerk ancak profesyonel takım teknik direktörü Yusuf şžimşŸek'e bağŸlı olarak yürütülecek.

Projenin teknik yapılanmasında UEFA-A lisanslı antrenörler Erol ǖzgür ve Sıddık ǖzaslan ile istatistik ve teknik analizci olarak Ceylan LJığŸlı görev yapacak.

Osman Demir, yaptığŸı açıklamada, 21 yaşŸ altı takımı için kendi altyapıları haricinde Ege Bölgesi'nden ve Avrupada'daki gurbetçi Türk ve yabancılardan bir oluşŸuma gideceklerini belirtti.

Halen belirledikleri 7 gurbetçi ve 2 yabancı genç futbolcunun bulunduğŸunu kaydeden Demir, "Fransa, Belçika ve Almanya'ya giderek bu oyuncuları 21 yaşŸ altı takımımıza transfer etmek için çalışŸacağŸız. Amacımız oluşŸturacağŸımız takımdan gelen oyuncuların profesyonel yapılıp, A takımımıza kazandırılmasıdır" dedi.

 

Kaynak: AA