Hentbol Açıklaması

Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekiplerinden Kastamonu Belediyespor'un sözleşme imzaladığı 4 oyuncusu, sağlık kontrolünden geçti.

Ceren Demirçelen, Songül Gökçeoğlu, Ülkü Çağlı ve Seda Duru, yardımcı antrenör Cengiz Kesici ile Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi'ne geldi.
Burada bazı kontrolleri yapılan oyuncular, EKG, ekokardiyografi ve efor testlerinden geçti.
Gazetecilere açıklama yapan Kesici, takımın yeni sezon hazırlıklarına devam ettiğini belirterek, bir yıllığına sözleşme imzalanan 4 oyuncunun sağlık kontrolünden geçirildiğini söyledi.

Sağlık kontrollerinde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadığını anlatan Kesici, "Biraz geç kalınsa da transfer çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Hafta içerisinde de bazı yerli ve yabancı oyuncularla görüşme gerçekleştireceğiz. Oyuncular, yarın ve perşembe günü kentte olacak" dedi.

Kesici, ligde ilk 5'te yer almayı hedeflediklerini dile getirerek, "Challenge Cup'a katılmayı hedefliyoruz. Tüm oyuncularıma yeni sezonda başarılar diliyorum. Tüm Kastamonuluların geçen yıl olduğu gibi takıma maddi ve manevi desteklerinin sürmesini bekliyoruz" diye konuştu.

Sol kanat oyuncularından Seda Duru ise yeni sezondan umutlu olduklarını belirterek, Avrupa'daki müsabakalarda mücadele etmek istediklerini kaydetti.

Kulüp yönetimiyle görüşmelerin çok olumlu geçtiğini aktaran Duru, yeni sezonda seyirci desteğini yoğun bir şekilde görmek istediklerini söyledi.

Kaynak: AA