Elazığspor'da Genel Kurul 3. Kez Ertelendi

Elazığspor'da olağan üstü genel kurul 3. kez ertelendi.

Elazığspor'un Yönetim Kurulu Başkanlığına adaylığını açıklayan Necati Erdem, seçimler yapılmamış olmasına rağmen kendilerinin çalışmalara başladığını, bu hafta içerisinde Giray Bulak'ın Elazığ'a getireceklerini söyledi.


Daha önce iki kez çoğunluk sağlanamadığı için iptal edilen Elazığspor'un kongresinin yapılması için bugün öğretmen evi toplantı salonunda toplanıldı. Olağanüstü genel kurula yeterli üye katılmadığı için kongre 3. kez iptal edildi. Haftaya çoğunluk aranmaksızın yönetim kurulunun iki katının bir fazlası olması halinde genel kurul yapılacağı açıklandı.

Elazığspor'un yönetim kurulu başkanlığına adaylığını açıklayan Necati Erdem de çoğunluk sağlanamadığı için iptal edilen genel kurulda açıklama yaptı. Erdem, "Bugün genel kurul olmadı hiç önemli değil. Bu saatten sonra Elazığspor'un hizmetine yönetim kurulu olarak devam edeceğiz. Hiç endişeniz olmasın. İlk olarak Giray Bulak ile görüştüm, yarın veya ertesi günü buraya gelecek, bu müjdeyi de size vereyim. İnşallah yarından itibaren başlayan çalışmalarımızla Elazığspor'u iyi yerlere getireceğiz. Şimdi kasasında para olanlar transferlerini yapsınlar, hiç mühim değil. Bizim yani Elazığspor'un piyasada kredisi çok. Hiç endişelenmeyin. Herkes işine baksın. Yalnız bu sene için ben şampiyonluk sözü vermiyorum ama küme düşme diye bir şey de olmayacak bunun sözünü veriyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA