Bandırmaspor Sezon Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek Bandırmaspor, sezon hazırlıklarına başladı.

Bordo-beyazlılarda sezon öncesi ilk çalışma teknik direktör Mustafa Çapanoğlu gözetiminde kulübün tesislerinde yapıldı.
Teknik direktör Çapanoğlu, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezonda hedeflerinin PTT 1. Lig'e yükselmek olduğunu söyledi.

Çapanoğlu, "Geçen sezon yarım bıraktığımız işi bu sezon tamamlamak istiyoruz. Bu zorlu sınavda taraftarımızdan bize olan desteklerini devam ettirmelerini bekliyoruz. Bu sezon zor bir grupta mücadele edeceğiz. Zorlukların üstesinden birlik ve beraberlik içerisinde gelerek uzun süreden beri kapısından döndüğümüz PTT 1. Lig'e çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Çapanoğlu, yeni sezon hazırlıklarına 6'sı yeni transfer, 7 oyuncunun katıldığını belirterek, şöyle konuştu:
"Diğer transferlerimiz de yakın zamanda takıma dahil olacak. Arife gününe kadar günde 2 antrenmanla çalışmalara devam edeceğiz. Daha sonra Bolu'da kampa gireceğiz. Bolu kampına 24 kişilik kadroyla gitmeyi planlıyorum. Sezon öncesinde toplam 5 hazırlık maçı yapacağız. 26 Temmuz'da Çanakkale Dardanelspor, 5 Ağustos'ta Pendikspor, 8 Ağustos'ta Malatyaspor, 10 Ağustos'ta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 12 Ağustos'ta ise Fethiyespor ile hazırlık maçları yapacağız."
Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı da Bandırmaspor olarak bu sezon lige renk katacaklarını söyledi.

Kılkışlı, transfer çalışmalarının sürdüğünü, bu doğrultuda takıma birer orta saha, forvet ve kaleci transferi yapmak istediklerini ifade etti.

Kaynak: AA