Antalyaspor'un Davraz Kampı

PTT 1. Lig takımlarından Antalyaspor, sezon hazırlıklarının birinci etabını Davraz'da yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Antalyaspor'da sezon hazırlıklarının ilk etabına 29 futbolcu katıldı.

Çalışmalara, sağlık sorunları nedeniyle Mehmet Sedef katılamadı. Akdeniz ekibinin oyuncuları ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç yaptı.
Teknik direktör Engin Korukır, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir haftadır sürdürdükleri çalışmaların yarın sona ereceğini söyledi.

Sezon hazırlıklarının ikinci etabını Bolu'da yapacaklarını anlatan Korukır, üçüncü etap için tekrar Davraz'a döneceklerini kaydetti.

Oyuncuların motivasyon açısından son derece istekli olduğunu ifade eden Korukır, "Sezon başını ekip olarak iyi değerlendirirseniz, meyvelerini sezon ortasında yersiniz. Biz de bunların hesabını yapıyoruz. Sezon başı bu açıdan çok önemlidir" diye konuştu.

"Bu takım geçen sene bir travma yaşadı. Bu travmayı da çabuk atlatmak istiyoruz" diyen Korukır, bu şehre, bu ligde kalmanın yakışmadığını, dönüşlerinin çabuk olacağına inandığını kaydetti
Transfer edilen 7 kişinin, deneyimli ve bu ligde şampiyonluk yaşamış oyuncular olduğunu dile getiren Korukır, şunları söyledi:
"Transferlerimizi noktalamışız gibi gözüksek de biliyorsunuz elimizde çok sayıda yabancı oyuncu var. Bu yabancı oyuncuların kulübümüzde kalıp kalmayacakları 3-4 gün içinde belli olacak. İstediğimiz yabancı oyunculardan bir ikisi giderse, bunların yerine de bizim B planımız hazırdır. Transfer mevsimi bitene kadar transfer bitmez" diye konuştu.

Kaynak: AA