Cenk Dincil, Aydınspor İle Yeniden Anlaştı

Geçtiğimiz sezon sahalara dönen Aydınspor’da genel kaptanlığına getirilen Cenk Dincil, önümüzdeki sezon için Aydınspor ile tekrar anlaştı.


Siyah-beyazlı ekibin antrenörü Mehmet Gedizlioğlu’ndan aldığı rapor ile transfer görüşmelerini yapan Dincil, ayağının tozuyla iyi bir takım kurmak için görüşmelere başladı.

Geçtiğimiz sezon sahalara dönerek sevenlerini ve camiasını sevindiren, 2.Amatör Küme’de 100 gollük şampiyonluk kazanan Aydınspor’un Genel Kaptanı Dincil, “Göreve davet edilince, kaçmak olmazdı. Geçtiğimiz sezonki antrenörümüz Erman Kırmızı, Başkanımız Aydın Çepni ve futbolcularımızla gönül birliği yaptık. Aydınspor’u sevenler de bize destek verince 1.Amatör Küme’ye yükseldik”dedi.

Aydınspor’un yerinin Amatör Küme olmadığına dikkat çeken Dincil, “İlk hedefimiz Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek olacak. 2’şer yıllık planlar doğrultusunda ilerliyoruz. Bu sezon ilk iki yıllık planımızın ikinci ayağını uygulayacağız. Geçtiğimiz sezondan tecrübeli oyuncularımızla tekrar anlaştık. Genç oyuncularımızın da bir bölümü kalacak. Elimizdeki kadronun üzerine takviye yapacağız” diye konuştu.

İLK HEDEF KALE
Aydınspor’un ilk olarak kaleci transferi yapacağını anlatan Dincil, şunları söyledi: “İlk amacımız iyi bir kaleci bulmak. Çeşitli isimlerle görüşmelerimiz sürüyor. Şu anda iki isim üzerinde hareket ediyoruz. Hafta içinde transferi hızlandırabiliriz. Aydınspor’da geçmişte forma giymiş ,Aydınspor’un kapısından dönmüş isimlerle anlaşabiliriz”

Kaynak: İHA