Şampiyon Serhat Ardahan Spor

Ardahan Amatör Kümede Serhat Ardahan Spor ile Ardahan Arı Spor arasında oynanan müsabakayı Serhat Ardahan Spor 3-1 kazanarak Amatör ligin şampiyonu oldu.


Halilefendi semt sahasında oynanan Serhat Ardahan Spor ile Ardahan Arı Spor Müsabakası sonrasında gülen taraf Serhat Ardahan Spor oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısına hızlı başlayan Serhat Ardahan Spor rakibinin Kalesinde 1 gol budu. Soyunma odasına 1-0 galip giden bordo mavili ekip karşılaşmanın ikinci yarısında bulduğu pozisyonları gole çevirerek skoru 3-1 yaptı.
Maç sonunda 3-1 galip ayrılan ve 62 puanla şampiyon olan Serhat Ardahan Spor'lu futbolcu ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

HEDEF 3. LİG
Serhat Ardahan Spor Kulüp Başkanı Sedat Sural, yeni bir takım olmalarına rağmen hedeflerine ulaştıklarını belirterek, "Yeni kurulmuş bir takım olmamıza rağmen bu büyük hedefe ulaştık. Bu bir azmin ve inancın zaferidir. Şimdiki hedefimiz ise BAL Liginde başarılı olarak 3. Lige çıkmak. BAL Ligi karşılaşmalarına kadar kadromuzu daha da güçlendirmek istiyoruz. Bu sezon mevcut kadromuzu bozmayarak ve üzerine takviye yaparak BAL Ligi'ne çıkacağız bu ligde başarı sağlayacağımıza inanıyoruz. Amatör lig karşılaşmaları boyunca bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan ve bizleri destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca bizleri şampiyonluğa taşıyan bütün futbolcularımızı da kutluyorum" dedi.

Öte yandan Bölgesel Amatör Lig Temsilcimiz Göle Spor BAL Liginden düşerken Yerine Serhat Ardahan Spor Bal Liginde Ardahan’ı temsil etmeye hak kazandı.

Kaynak: İHA