Dıego Rıbas Fenerbahçe’ye İmzayı Attı

Fenerbahçe’nin yeni transferi Diego Ribas, sarı-lacivertli takıma 3 yıllık imza attı.


Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü’nde düzenlene imza törenine Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve CEO Hasan Hakkı Yılmaz katıldı.

İmza töreninde konuşan Başkan Yıldırım, yeni transferin hayırlı olmasını dileyerek, “Diego Ribas ile daha önceki yıllarda da ilgileniyorduk. 2009 yılında da ailesi burada benimle görüştü. O günkü şartlarda maliyetin yüksek olmasından dolayı transfer gerçekleşmedi. 5 yıl sonra bugün burada. Ribası’ı anlatmaya gerek yok. Bütün dünya onu biliyor. Fenerbahçe güçlü ve kuvvetli bir takım ve bu takıma yeni bir isim katılıyor. Takıma katkı yapacağını umuyoruz. Fenerbahçe’ye ve Türk sporuna hayırlı uğurlu olsun. Uzun yıllar kulübümüze hizmet eder"dedi.

Brezilyalı oyuncu Diego Ribas ise, “Çok teşekkürler. Fenerbahçe ile daha önce görüşmelerimiz olmuştu ama transferim bu sezon gerçekleşti. Sonunda buradayım. Bu büyük camiada olduğum için mutluyum” diye konuştu.

Diego Ribas, Alex ile ilgili sorulan soruya ise, “Alex büyük bir oyuncu. Fenerbahçe'de güzel işler yapmış. Ama ikimiz de iyi oyuncuyuz kıyaslama yapamayız. Fenerbahçe için elimden geleni yapacağım" cevabını verdi.

Konuşmasının ardından Diego Ribas kendisini 3 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı ve adının yazlığı olduğu 10 numaralı forma ile objektiflere poz verdi.

Kaynak: İHA