Burak Yılmaz'dan Konak Belediyespor'a Destek

UEFA Kadınlar şžampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek Konak Belediyespor'a Galatasaray'ın ve A Milli Takımın golcü oyuncusu Burak Yılmaz'dan destek geldi.

2014-2015 sezonu hazırlıklarına LJeşŸme'de devam eden Konak Belediyespor gibi bireysel olarak çalışŸmalarını sürdüren Burak Yılmaz, İzmir temsilcisinin Alaçatı sahasındaki antrenmanının ardından kadın futbolculara şžampiyonlar Ligi maçlarında başŸarılar diledi.
Konak Belediyespor'un geçen sezon şžampiyonlar Ligi'nde büyük bir başŸarıya imza attığŸını bildiren Burak Yılmaz, bu sezon daha da ileriye gideceklerine inandığŸını söyledi.
Avrupa şžampiyonlar Ligi'nde geçen sene son 16 takımın arasına kalarak önemli bir başŸarı elde eden İzmir temsilcisi, bu yıl ön eleme turunda Letonya'daki 1. Grup'ta mücadele edecek. Grupta İsviçre'nin Zürih Frauen, Belarus'un Minsk ve Letonya'nın Rigas takımlarıyla 9-14 AğŸustos tarihleri arasında karşŸılaşŸacak olan İzmir temsilcisi, kupada yoluna devam edebilmesi için ya grup lideri ya da en iyi ikinciler arasında yer alması gerekiyor.
 

Kaynak: AA