'Her Şeyi Siyah Beyaz'

Kırklareli'nde Beşiktaş hayranı çift, bebeklerine her gün siyah beyaz kıyafetler giydiriyor, onu Beşiktaş marşıyla uyutuyor.

Fahrettin ve Hanife Atasever çifti, "19.03.2014"te dünyaya gelen bebeklerine, Beşiktaş'a olan sevgileri dolayısıyla Kartal adını verdi.
Bebeğin neredeyse bütün kıyafetlerini siyah beyaz renklerden seçen ve odasını da bu renklerle dizayn eden çift, Kartal bebeği Beşiktaş marşıyla uyutuyor. Bebeğin kıyafetleri de görenlerin dikkatini çekiyor.
Baba Atasever, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun 19 Mart'ta dünyaya geldiğini ve bu tarihi aradaki noktayı kaldırarak Beşiktaş'ın kuruluş tarihi "1903" olarak düşündüklerini söyledi.

Oğlunun doğuştan Beşiktaşlı olduğunu belirten Atasever, şöyle konuştu:
"Bu her Beşiktaşlı'ya nasip olmaz. 'Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaşlı doğulur' sloganını biz yaşadık. Bu mutluluğu Allah tüm Beşiktaşlılara yaşatsın. Oğlumun tüm giysileri ve beşiği siyah beyaz. Çocuğumuz Beşiktaş marşını duymadan uyumuyor. Çocuğumun iyi bir futbolcu olması için çaba göstereceğim."
Anne Hanife Atasever ise bir süre önce Fenerbahçeli olduğunu ancak çocuğu doğduktan sonra Beşiktaşlı olmaya karar verdiğini ve takımını değiştirdiğini kaydetti.

Kaynak: AA