Bursaspor Kulübü Başkanı Bölükbaşı Açıklaması

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, yönetim kurulu olarak takımın başarısı için ne gerekiyorsa yapmaya gayret ettiklerini belirterek, şimdi sıranın yeşil-beyazlı taraftarlarda olduğunu söyledi.

Bölükbaşı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursaspor'un bu sezon üst üste 5'inci kez Avrupa kupalarında mücadele edeceğini ve UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki rakiplerinin belli olduğunu hatırlattı.
Gürcistan'dan Chikkura Sachkhere ile ilk müsabakayı 17 Temmuz'da Bursa'da, rövanşı ise 24 Temmuz'da rakip sahada oynayacaklarını belirten Bölükbaşı, rakiplerini saf dışı bırakıp üst tura yükselmeyi hedeflediklerini anlattı.
Başarılarla dolu bir sezon geçirmek için var güçleriyle çalıştıklarını vurgulayan Bölükbaşı, "Yönetim kurulu olarak Bursasporumuz için ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz, şimdi sıra taraftarımızda. Avrupa'da yolumuza devam etmek istiyorsak taraftarımızla bunu başaracağız. Taraftarlarımız her zaman olduğu gibi 17 Temmuz'daki karşılaşmada da stadı tamamen dolduracak ve takımını destekleyecektir. Oyuncularımız da en iyi mücadelelerini sahaya yansıtarak tur için en avantajlı skoru elde edecektir" dedi.

- Camiaya birlik mesajı
Yönetim kurulu olarak iş başına gelir gelmez yoğun bir çalışma temposu içine girdiklerini ve tek hedeflerinin başarı olduğunu anlatan Bölükbaşı, bunda taraftarların yanı sıra camianın her kesimine görevler düştüğünü dile getirdi.
Merhum Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı'nın, "Bursa kenti, Bursaspor'un etrafında birleşir ve kenetlenirse bu takımın önünde kimse duramaz" sözünü hatırlatan Bölükbaşı, şöyle konuştu:
"Merhum Başkanımız her fırsatta Bursaspor'da birlik ve beraberliği istiyordu. Bu, bir nebze olsa da sağlandı ve sonunda tüm Bursa güldü. Şimdi yine aynısını biz talep ediyoruz. Yeni bir yönetim kuruluyuz. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Herkes Bursaspor'a sahip çıksın. Bu takım benim, Ahmet'in, Mehmet'in değil, bu takım hepimizin. Bu birlikteliği sağlayalım ve gelecek başarının tadını da hep birlikte çıkaralım. Unutmayalım, başka Bursaspor yok. Yeni sezonda takımımız 3 kulvarda mücadele edecek. Taraftarlarımızı, kentimizin önde gelenlerini kombine bilet almaya davet ediyorum. Hep birlikte kombine bilet satışına gereken ilgiyi gösterelim. Destekten başka bir şey istemiyoruz."

Kaynak: AA