Hırsızlık şoku!

Dünya Kupası hezimetini unutmak için İngiliz Havayolları ile Las Vegas'a tatile giden Wayne Rooney ve Coleen Rooney'in dört valizinin çalındığı öğrenildi.

Bugün birinci sayfadan "Rooney Tatilde Soyuldu" manşetli bir haber yayınlayan İngiltere'nin tabloid gazetelerinden Daily Star, Wayne Rooney'in eşi Coleen Rooney'nin iç çamaşırlarının çalınmasını büyüttü.

Dünya Kupası hezimetini unutmak için İngiliz Havayolları ile Las Vegas'a tatile giden Wayne Rooney ve Coleen Rooney'in dört valizinin çalındığı öğrenildi. 4 lüks valizin uçuş sırasında kaybolduğunu öğrenince çift, iki gün valizlerin gelmesini bekledi.

Ancak gelen valizlerin kilitleri parçalanmış, içleri boşaltılmış ve valizlerden kıymetli eşyalar alınmıştı. Çalınan eşyaları arasında iç çamaşırlarının da olduğunu fark eden 28 yaşındaki Coleen Rooney, twitter üzerinden özel iç çamaşırlarının, el çantalarının, pahalı giysilerinin ve ayakkabılarının çalındığını şöyle bildirdi:

"Midem bulanıyor. 4 valizimi dört gün sonra aldım. Onları açtım. Çantalar, ayakkabılar, bikiniler, giysiler, iç çamaşırlarım, makyaj malzemelerim çalınmıştı. Müşteri hizmetleri berbat."

Coleen Rooney'nin 1.2 milyon takipçisinin sempati mesajları gönderdiği kaydedildi. Çiftin valizleri kaybolmasına rağmen kaldıkları otelin havuz başını değerlendirdikleri öğrenildi.