Drogba'nın yeni adresi belli oldu!

Fildişi Sahili'nin yeni teknik direktörü Giovanni Trapattoni'nin yardımcısının Didier Drogba olacağı iddia edildi.

2014 Dünya Kupası'na Yunanistan karşısında aldığı dramatik mağlubiyetle veda eden Fildişi Sahili'nde yeni teknik direktör belli oldu.

Sabri Lamouchi ile yolların ayrılmasının ardından Giovanni Trapattoni ile görüşmelere başlayan Fildişi Sahili, İtalyan teknik adam ile yaptığı 48 saatlik görüşmelerin ardından sonuca vardı.

Fildişi Sahili'nin yeni teknik direktörü olduğunu açıklayan Giovanni Trapattoni, "Yeni dönemde Fildişi Sahili'nde olacağım. Fas'tan da bir teklif aldım ancak ben tercihimi Fildişi'nden yana kullandım. Bir kaç hafta içerisinde resmi imzaların atılacağını düşünüyorum" dedi.

Geçen ay Eylül ayında İrlanda Cumhuriyeti'nden ayrıldığından bu yana herhangi bir takım çalıştırmayan Trapattoni, Didier Drogba hakkında da "Drogba harika" ifadesi kullandı.

Giovanni Trapattoni'nin Fildişi Sahili'nin teknik direktörü olmasının ardından gözler Didier Drogba'ya çevrildi.

2014 Dünya Kupası'nın ardından Fildişi Milli Takımı'nın bırakması beklenen Drogba'nın Trapattoni'nin yardımcısı olabileceği iddiaları da her geçen dakika güçlenmeye başladı. Drogba'nın profesyonel futbol kariyerine 2 yıl daha devam etmek istediği biliniyor.