Squash Türkiye Şampiyonası Sona Erdi
Nilüfer Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı SQUASH Türkiye Şampiyonası, 12 ilden 125 sporcunun iştirakiyle yapılan final müsabakalarıyla sona erdi.
Spor şehri olma yolunda hızla ilerleyen Nilüfer Belediyesi önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yaptı. Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu tarafından organize edilen SQUASH Türkiye Şampiyonası, Altınşehir Gençlik Merkezi’nde yapıldı. 12 ilden 125 sporcunun katıldığı şampiyona zorlu mücadelelerin ardından sona erdi. Erkekler ve bayanlar olarak iki kategoride yapılan şampiyonada dereceye girenler ödüllerine aldı. Erkekler kategorisinde Burhan Atasoy birinci, Bahadır Fırat ikinci, Ergin Yörükoğlu ise üçüncü oldu. Bayanlar katogorisinde ise birinci Esma Kabakçı, ikinci Zeynep Kabakçı, üçüncü ise Nurçin Baydoğan oldu.
Şampiyonada dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu As Başkanı Güven Karakuş ve organizasyon komite üyelerinin elinden aldı.
Kaynak: İHA


























