Miami seriyi eşitledi!

NBA'de San Antonio Spurs ile Miami Heat arasındaki final serisinin ikinci maçı bu sabaha karşı oynandı. Rakibini 98-96 mağlup eden Heat, seride durumu 1-1'e getirdi.

NBA'de final serisinin ilk maçında Miami Heat'i mağlup ederek seride 1-0 öne geçen San Antonio Spurs, ikinci maçta avantajını kaybetti.

İlk maçın son bölümlerinde kramp nedeniyle bekleneni veremeyen LeBron James'in, ikinci maçta nasıl bir performans göstereceği merak konusuydu. Maça kötü bir başlangıç yapan James, ilk çeyrekte 3 top kaybı yaparken, sadece 1 saha içi isabeti bulabildi ve ilk çeyrek Spurs'ün üstünlüğüyle geçildi.

İkinci çeyrekte toparlanan James, kaydettiği 11 sayıyla, bir ara 11'e kadar çıkan farkı eritmeyi başardı.

Heat'in süper yıldızı, üçüncü çeyrekte de 14 sayıyla takımını taşıyan isim oldu. James'in üstün performansına karşın son çeyreğe 1 sayı farkla önde giren Spurs, ilk beş oyuncularından son bölümde sadece 8 sayılık katkı alınca, üstünlüğü rakibine kaptırdı ve maç, 98-96 Miami Heat galibiyetiyle sonuçlandı.

Heat böylece, seride durumu 1-1'e getirirken, saha avantajını da eline geçirdi. LeBron James 35 sayı, 10 ribaunt ile oynarken, Chris Bosh 18, Dwyane Wade ve Rashard Lewis de 14'er sayıyla oynadı.

Ev sahibi Spurs'te ise Tony Parker 21, Manu Ginobili de 19 sayıyla mücadele ederken, Tim Duncan'ın 18 sayı, 15 ribauntluk performansı, galibiyet için yeterli olmadı.

Serinin 3. maçı çarşamba sabaha karşı 04.00, 4. maçı ise cuma sabaha karşı 04.00'de Miami'de oynanacak.