İnegölspor'da İç Transfer

Spor Toto 2.Lig ekiplerinden İnegölspor, iç transferde Kemal Hastürk, Mümin Aysever, Alişan Ural ve Ali Türkan'ın sözleşmelerini 1'er yıl uzattı.

İnegölspor Kulübü Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan yönetici Celal Ter, "Kemal kaptanımızın İnegölspor'a hayırlı olmasını diliyoruz. Kemal, bu yıl bizim en büyük yardımcılarımızdan, destekçilerimizden olacak. İnşallah bu yıl kaptan Kemal ve yeni arkadaşlarımızla İnegölspor'u hak ettiği yere taşımak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Kemal Hastürk ise İnegölspor'da kalmaktan dolay mutluluk duyduğunu belirterek, "İnegölspor, yeni bir oluşum içerisinde. Yönetim olarak, teknik ekip olarak, futbolcu olarak yeni bir oluşum var. Bizleri de bu oluşumun içerisinde görmek istediklerini söylediler. Kalabilmemiz adına da çok büyük çaba sarf ettiler. Tercih yapmamız gerekiyordu. Biz, tercihimizi İnegölspor'dan yana kullandık. İnegöl bizim için çok farklı bir yer" ifadesini kullandı.
Mümin Aysever de İnegölspor'da dördüncü yılına girdiğini hatırlatarak, "Altı aylık bir ayrılığımız olmuştu. İki yıldır bir üst lige çıkmayı son anda kaçırıyoruz. Birinde play-off'larda kaçırdık. Artık bu ligin tecrübeli futbolcularından olduk. Nasıl çıkılacağını çok iyi biliyoruz. İnşallah bu sene olur" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kemal Hastürk ile Mümin Aysever sözleşmeleri imzaladı.
Öte yandan, kadrodaki futbolcular Ali Türken ile Alişan Ural'ın da sözleşmelerinin 1'er yıl uzatıldığı bildirildi.

Kaynak: AA