Honduras patlaması!

İngiltere milli takım kaptanı Steven Gerrard, Honduras maçının ardından rakip takım oyuncularının sertliği hakkında konuştu.

İngiltere, Honduras ile hazırlık maçında 0-0 berabere kalırken, kaptan Steven Gerrard, rakip takım oyuncularının sertliğinden yakındı.

Mücadelede Emilio Izaguirre'nin meşin yuvarlağı Daniel Sturridge'e doğru tekmelemesine patlayan Gerrard, "Eğer top bir oyuncunun göğsüne doğru tekmelendiyse, bu doğrudan kırmızı kart olmalıdır. Hakemi anlamıyorum" diye konuştu.

İngilizlerin sol beki Leighton Baines da, maçın hakemini eleştirirken, "Soyunma odasında çok sinirliydik. Hakemin yönetiminin iyi olmadığını düşünüyoruz, aptalca fauller yapıyorlardı. Korkunç müdahaleler yapıyorlardı. Birine yakalandım" dedi.

CHEMBERLAIN MÜJDESİ!

Öte yandan İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Roy Hodgson, Ekvador ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Alex Oxlade-Chamberlain'in Dünya Kupası'na hazır olacağaını söyledi.

Genç oyuncunun tedavisinin olumlu ilerlediğini belirten tecrübeli hoca, "Sanırım turnuvaya herhangi bir şüphe bırakmakksızın hazır olacak. Bu iyi haber" ifadelerini kullandı.

İngiltere Dünya Kupası D Grubu'nda İtalya, Kosta Rika ve Uruguay ile karşı karşıya gelecek.