'Gökhan'dan vazgeçmeyiz'

Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen, Gökhan Töre ile ilgili çıkan tehdit haberine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Önder Özen, Açık Mert Korkusuz Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

Özen, Gökhan Töre'nin Milli Takım Kampı'nda Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak ile tartıştığı ve iki oyuncuyu silahla tehdit ettiği yönündeki haberin doğru olmadığını söyledi.

“GÖKHAN'DAN VAZGEÇMEYİZ”

Bu konunun kendisine 6 ay önce geldiğini belirten Önder Özen; “Gazetede Gökhan Töre ile ilgili haberi gördüm. Doğru olmadığını biliyorum. Ben de Gökhan'ın evine gittim. Olayı kendisinden dinledim.

Eskiden Almanya'dan tanıdığı birisiyle arasında sıkıntı var. Oradaki yanlış anlama sebebiyle bir kavga yaşanıyor. Bir silahla birini korkutmak ile bileğine güvenerek birisine'dalmak' arasında fark vardır. Tasvip etmiyoruz, ama olay da budu.

Olayın içerisindeki insanlar bana gelip, “Gökhan bunu yaptı” dese bile ben Gökhan'a inanırım.

Bu dedikodu nasıl yayıldı ve İstanbul'u 5 tur atarak bu dönemde neden gündeme geldi anlamıyorum. Bu yüzden Gökhan'dan vazgeçmeyiz. Eğer transfer olmazsa tek nedeni rakamlar olur. Gökhan'ın devam etmesini istiyorum. Opsiyonu vermeyiz, ama bu iş yüzde 50 olabilir.

Çünkü Rubin Kazan bonservis için 7.5 milyon eurodan indirme gitmiyor” ifadelerini kullandı.

TORAMAN VE SEZER ÖZTÜRK TAKIMDA KALACAK MI?

Özen geçtiğimiz sezon kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ün Teknik Direktör Slaven Bilic'in yeni sezon planlamasında yer almadığını ifade ederken, “İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk hazırlık kamp kadrosunda da bulunmayacaklar.

Slaven Bilic bu konunun kalite ile ilgili olduğunu söylemişti. Bundan sonra kadroda olmama nedenleri takıma verebilecekleriyle ilgilidir” dedi.

KAÇ İSİM KARTAL OLACAK?

Önder Özen Beşiktaş'ın transfer çalışmaları ile ilgili olarak ligin bitimiyle birlikte Brezilya'ya gittiklerini hatırlattı ve ekledi; “Bir çok oyuncuyla görüştük. Daha önce tespit ettiğimiz bir futbolcuyla görüştüm. 6 karşılaşma izledim.

Eğer gündemimizdeki futbolcuları alabilirsek hem Beşiktaş'a saha içerisinde katkı yaparlar, ayrıca lige de renk getirirler.

Bu futbolcuların ilerleyen yıllarda Beşiktaş'a ekonomik açıdan da katkı sağlayacaklarına inanıyorum.

Üç ofansif isim, bir bek ve bir stoperle kadromuzu güçlendireceğiz. Hedeflediğimiz isimleri alırsak Süper Lig'de şampiyon oluruz, kupayı da kazanırız. Şampiyonlar Ligi'nde ilk ön elemeyi geçeriz. İkinci ön elemede ise Leverkusen, Arsenal ve Zenit gibi güçlü takımlar var.

Orada da mücadelemizi vereceğiz. 10 gün içerisinde bir ya da ikisiyle imza aşamasına geliriz. Herkes forvet arkasındaki ismi soruyor. 3 oyuncudan biri tanınan, diğer ikisi ise ileride tanınacak ve büyük işler yapacak futbolcular.”

Özen son olarak yeni sezonda oynayacakları stat konusunda çalışmaların sürdüğünü ve bu konuda futbolcuların görüşünü alacaklarını da sözlerine ekledi.