Şampiyon Darüşşafaka Doğuş, Kupasını Aldı

Türkiye Basketbol 2. Ligi play-off finalinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 83-65 yenerek şampiyon olan Darüşşafaka Doğuş, şampiyonluk kupasını aldı.

Finale yükselerek Beko Basketbol Ligi'ne çıkmayı garantileyen iki takım, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleden galibiyetle ayrılarak sezonu şampiyon tamamlayan Darüşşafaka Doğuş'ta oyuncular karşılaşmanın bitişiyle büyük sevinç yaşadı. "DAÇKA"lı sporcular, şampiyonluk sevincini aileleri ve taraftarlarıyla kutladı.
Daha sonra saha içine kurulan platformda sezon ikincisi İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu teknik ekip ve oyunculara FIBA Avrupa Başkanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel tarafından madalya ve plaketleri verildi.

Turuncu-lacivertli takımın ardından şampiyon Darüşşafaka Doğuş, şampiyonluk kupası ve madalyalarını Demirel'in elinden aldı.
Oyuncular, kupayı büyük bir sevinçle havaya kaldırırken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Hakan Yavuz ile turuncu-lacivertli sporcular rakiplerini alkışladı.
Şampiyon basketbolcular, daha sonra kupayla salonda tur attı.

Kaynak: AA