Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nde Görev Dağılımı Yapıldı

İçel Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nde görev dağılımı yapıldı.

Kulüp Başkanı ve İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ailelerden çocuklarını kulübe göndermelerini istedi.
İçel Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nün ilk Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda, Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nün yeni Yönetim Kurulu üyelerinin görev dağılımı da gerçekleştirildi.

Buna göre, İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz, Kulüp Başkanı olurken, As Başkan ve Basketbol Şube Sorumlusu Hikmet Avşar, Kulüp Doktoru ve Karate, Tekvando ve Eskrim Şubeleri Sorumlusu Ali Yılmaz, Briç, Yüzme-Atlama Şubeleri ve Sponsorluk Sorumlusu Mehmet Özgür Sanal, Basın Sözcüsü ve Bedensel Engelliler Şube Sorumlusu Cengiz Ezici, Voleybol ve Güreş Şubeleri Sorumlusu Mahmut Ceylan, Erkek Basketbol ve Atletizm Şubeleri Sorumlusu Hakan Bozbey oldu.

Görev dağılımının ardından bir açıklama yapan Başkan Kocamaz, İçel Büyükşehir Belediye Spor Kulübü bünyesinde yer alan spor dallarında mücadele eden sporcuların önünü açmak ve onların gerek ulusal gerekse uluslararası platformlarda başarılı sonuçlar almaları için ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Yetenekli ve başarılı olan gençlere destek olmak ve önlerini açmaları gerektiğini vurgulayan Kocamaz, “Bu sporculardan ilerleyen yıllarda Türkiye ve hatta dünya şampiyonlarının çıkması sürpriz olmamalı. Biz yöneticiler olarak, her türlü alt yapıyı ve desteği vermeye hazırız. Ailelerden isteklerimiz, değişik spor dallarında başarılı ve yeteneği olan çocuklarını bize göndersinler ve onlara sahip çıkalım” dedi.

Kaynak: İHA