Kaymakamlık Kupası, Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nun Oldu

Nazilli Kaymakamlığı’nın düzenlediği kurumlar arası ‘voleybol’ turnuvası sona erdi.

23 takımın katılımıyla 1 ay süren müsabakaların final maçında şampiyonluğu 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada moralini bozmayarak büyük bir hırsla karşılaşmayı sürdüren Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu takımı 3-2 elde etti.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne ait spor salonunda yapılan müsabakaları Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur başta olmak üzere İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, Milli Eğitim Şube Müdürü Sezai Selçuk, Nazilli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker, AK Partili Belediye Meclis Üyesi Kadir Mutlu, sporcu yakınları ve çok sayıda vatandaş izledi. Final müsabakasında setlerde 3-2 öne geçen Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu takımı turnuva birincisi olarak şampiyonluk kupasını kazanırken Nazilli Belediyespor takımı turnuva ikincisi, Aşağı Yakacık Ortaokulu takımı ise turnuva üçüncüsü oldu. İlk üçe giren takımlara kupa ve madalyaları Kaymakam Mehmet Okur tarafından verildi.

Nazilli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker, yaptığı konuşmada, "Bu yıl ikincisi düzenlenen turnuvanın amacı; voleybol sporunu geliştirmek, kurumlar arası diyalogu artırmak ve voleybol sporunu yaygınlaştırmaktır. Bu tür turnuvaları geleneksel hale getirecek ve sadece voleybol değil birçok branşta da devam ettireceğiz. Vatandaşlarımızın spor yapmaları ve spora yönelmeleri için kurum olarak elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi.

"SPORU SEVDİRECEĞİZ"
Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, ikincisi düzenlenen turnuvanın oldukça heyecanlı geçtiğini ifade ederek, "Takımlarımız zor maçlar oynayarak finale kadar geldiler. Final maçını ise büyük zevkle izledik. 2-0 yenik düşen Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu takımı, oyunu kontrolü altına alarak setleri lehine çevirip zoru başardı ve Nazilli Belediyespor takımını 3-2 yenmeyi başardı. Oyuncularımızın centilmence müsabakaları hepimizi mutlu etti. Zaten amacımız bu sporu kurumlar arasında yaygınlaştırarak dayanışma ve kaynaşmayı artırmak, sağlıklı yaşamın en önemli unsuru olan spor yapmayı da cazip hale getirmektir. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza, turnuvada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor ve şampiyon takımımızı da kutluyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA