Eskişehirspor Taraftarı Verilen Cezaya Tepkili

UEFA tarafından Eskişehirspor’a verilen 1 yıl süreyle Avrupa kupalarından men kararının ardından taraftarlar duruma tepki gösterdi.


Ziraat Türkiye Kupası finali oynadığı için Avrupa kupalarına gitmeye hak kazanan Eskişehirspor’a UEFA’dan gelen men cezası taraftarı derinden üzdü. Verilen cezaya tepki gösteren taraftar, kararın iptal edileceğini ümit ediyor.

Özgür Er isimli taraftar ise, “Biz bu konuda çok şaşkınız. Bu sezon Avrupa’ya gitmek için çok mücadele ettik. Türkiye kupasında final oynadık. Hakkımızın yendiğini düşünüyorum. Büyük kulüpler şike yapıyor, biz de bunun yüzünden ceza alıyoruz” diye konuştu.

Bursaspor taraftarı olduğunu belirten Mehmet Arslaner, ise şunlar söyledi:
“Ben bir Bursasporlu taraftar olarak Eskişehirspor’un almış olduğu cezayı haksız buluyorum. Ertuğrul Sağlam ile birlikte kazanılan iğmeyle takımın Avrupa’da iyi bir şekilde temsil edeceğini düşünüyordum. Almış olduğu cezadan dolayı üzüldüm. Eskişehirspor bunu hak etmiyor.”
Taraftar son umut olarak, Eskişehirspor yönetiminin başvurmaya hazırlandığı Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’nden (CAS) gelecek haberi beklemeye başladı.

Kaynak: İHA