Şahinbey Belediye'de İç Transfer

Voleybol 2. Ligi'nde şampiyon olarak Acıbadem Voleybol Erkekler Ligi'ne yükselen Şahinbey Belediye, antrenör Mehmet Şükrü Çobanoğlu ve pasör Orçun Ergün'ün sözleşmelerini yeniledi.

Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Kulüp Başkanı Cuma Güzel'in katıldığı törenle, Çobanoğlu ve Ergün, 1 yıllık sözleşmeye imza attı.
Kulüp Başkanı Güzel, şampiyon olduklarında takımın başında olan antrenör Çobanoğlu ve oyuncu Ergün'le yola devam edecekleri için mutlu olduklarını belirtti.

Takımı daha iyi yerlerde görmek istediklerini, bu amaçla Çobanoğlu'nun verdiği yol haritasında yönetimle birlikte çalışacaklarını kaydeden Güzel, "Bunu yaparken sadece üst takımlarda değil, tabanda da hazırlık yapıyoruz. Okullar kapanmadan öğrencilerimiz arasında tarama yapıyoruz. Belediye Başkanımız Tahmazoğlu, sporun her eve girmesini ve her evde bir sporcu olmasını istiyor. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, sporla buluşturacağız. Bütün çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz" ifadelerini kullandı.
Antrenör Çobanoğlu da yuvada kalmaktan çok mutlu olduğunu dile getirerek, Şahinbey ve Gaziantep'i en iyi şekilde temsil edebilmek için gayret göstereceklerini söyledi.

Oyunca Orçun Ergün ise ikinci ligden birinci lige çıktıklarını ve bundan sonra da adım adım yükselişlerini devam ettireceklerini ifade etti.

Kaynak: AA