Özel haber! PTT 1. Lig'den Süper Lig'e! Devler peşinde

Son yıllarda transferin gözde isimlerinden olan Taylan Antalyalı, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’u karşı karşıya getirdi.

PTT 1. Lig’de mali sıkıntılara rağmen başarılı bir sezon geçiren Bucaspor’da performanslarıyla dikkat çeken genç oyunculara teklif üstüne teklif yağıyor.

Bucaspor’da 2. Salih Uçan olarak anılan Taylan, geçen yıl ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çekerken büyük takımlar oyuncunun transferi için Bucaspor’un kapısını çalmaya başladı. Bu takımların yanı sıra Gençlerbirliği, Bursaspor, Kasımpaşa gibi takımlar da Taylan’ın peşinde.

G.BİRLİĞİ YETKİLİLERİ İZMİR’E GELDİ!

Genç oyunculara yaptığı yatırımla dikkat çeken Gençlerbirliği Kulübü’nün görevlendirdiği temsilciler bugün İzmir’de Taylan için Bucaspor Yönetimi’yle bir görüşme gerçekleştirdi. Kartalspor’dan Ersel Aslıyüksek’ten sonra Taylan’ı da kadrosuna katmak isteyen Başkent temsilcisi ilk etapta Bucaspor’u ikna edemedi.

G.SARAY’LA PAZARTESİ GÖRÜŞÜLECEK

Galatasaray’ın sezon başından bu yana peşinde olduğu Taylan Antalyalı için ısrarı sürüyor. Geçen dönemki başkan Mehmet Bektur’un transfer önceliği için söz verdiği Galatasaray, Bucaspor Yönetimi’ne haber göndererek Pazartesi günü bir randevu talep etti.

BEŞİKTAŞ VE TRABZONSPOR DA SIRADA

Salih Uçan’ı son anda Fenerbahçe’ye kaptırarak büyük hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş, Taylan için bu kez istekli. Bucaspor Yönetimi’ne haber yollayan Beşiktaş’ın bir miktar para ve takas oyuncu teklifiyle Bucaspor’u ikna etmek istediği öğrenildi. Bucaspor ise kulüp çıkarları doğrultusunda takasa sıcak bakmıyor.

Bu yıl yabancı kuralı nedeniyle yerli oyunculara yönelen Trabzonspor da Taylan için Bucaspor’dan haber bekliyor. Elazığspor’dan Serdar Gürler ve Deniz Yılmaz’ı transfer eden bordo mavililer hafta sonuna kadar Bucaspor yetkilileriyle bir görüşme yapacak.

TÜRK FUTBOLUNA DAMGA VURACAK YETENEKTE!

Bucaspor'da Sportif Direktör Cenk Tekelioğlu, transfer hakkında konuşurken ser verip sır vermedi. Taylan için gelen teklifleri değerlendireceklerini söyleyen Tekelioğlu, ''Borçlarımız nedeniyle mali anlamda sıkıntıdayız. Taylan için kulüp menfaatlerine uygun davranacağız. Salih'ten sonra Taylan da Süper Lig'de şans bulması halinde Türk futboluna damga vuracak yetenekte'' dedi.

MİNİ YORUM!

Milli Takımlar’da U16, U17, U18 kategorilerinden sonra U19’da oynayan Taylan Antalyalı, bu yıl PTT 1. Lig’de 33 maça çıkarken rakip filelere 1 gol bıraktı. 1995 doğumlu genç oyuncu box to box diye adlandırdığımız çift yönlü orta saha oyuncusu.

Yüksek teknik kapasitenin yanı sıra, takımı toparlayan, liderlik özelliğine sahip başarılı oyuncu, isabetli pas yüzdesi ve genç yaşına rağmen fizik görüntüsüyle dikkat çekiyor. Taylan kuşkusuz Salih’ten sonra Bucaspor’un yetiştirdiği en yetenekli oyuncu. Üzerinde durulması halinde Türk futbolu büyük bir oyuncu kazanmaya yakın.

Haber: Ertan SÜZGÜN