Nıke Halı Saha Ligi Kupasını Arü Kaldırdı

TFF, NIKE ve Ardahan Üniversitesi’nin (ARÜ) birlikte düzenlediği “NIKE Halı Saha Ligi”nin 3. Turnuvası Ardahan’da yapıldı.

ARÜ’lü öğrencilerin katıldığı turnuvada toplam 22 takım mücadele etti.
“23 Şubat Spor Halı Saha Tesisleri”nde düzenlenen turnuva maçları büyük çekişmelere sahne oldu. Yaklaşık on beş gün süren turnuvada ARÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Öğretmenliği Bölümü birinci ve ikinci sınıf takımları finale kaldı. İki ARÜ’lü takımın karşılaştığı finalde “Ardahan Üniversitesi Özgür BESYO” takımı 3-2’lik skorla turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuva birincisi olan takım Ardahan, Kars ve Ağrı illerindeki üniversiteler arası bölge finallerine katılmaya hak kazandı.

Kupayı ARÜ’lüler Kaldırdı
NIKE Halı Saha Ligi karşılaşmalarının ardından kupa töreni düzenlendi.

Törene, Ardahan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Hanefi Palabıyık, Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Gültürk, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Levent Küçük, BESYO Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Kürşad Akbulut ve Organizasyonun Ardahan Üniversitesi Sorumlusu BESYO Sekreteri Özgür Hamza Küçük başta olmak üzere çok sayıda akademik-idari personel ile öğrenci katıldı.

Prof. Dr. Palabıyık Tüm Takımları Tebrik Etti
Törende Ardahan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Hanefi Palabıyık, şampiyon takımı ve müsabakalarda ter döken tüm oyuncuları tebrik etti. Organizasyonla ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Palabıyık, “Turnuvaya katılımın yoğun olması bizleri sevindirdi. Şampiyon takımımıza bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum” diyerek, ARÜ’lü takımın bölge ve ülke çapında düzenlenecek olan futbol karşılaşmalarından da galip gelmesi temennisinde bulundu.

Kaynak: İHA