İhlas Koleji’nden Güreşte Altın Zafer

İhlas Koleji, Beylikdüzü İlçe Güreş Şampiyonası’nda topladığı 32 madalya ile şampiyon oldu.


İhlas Koleji, Beylikdüzü Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonada Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu Lisesi başarılı sonuçlar aldı. İlçe genelinde 11 okul ve 100’den fazla sporcunun katıldığı şampiyonada 8 altın, 10 gümüş, 14 bronz madalya toplayan Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu Lisesi Güreş Takımı rakiplerine fark attı.

Çok sayıda güreşseverin yakından takip ettiği mücadelelerde İhlas Koleji güreşçileri, antrenör Şenol Özkan yönetiminde mutlu sona ulaşırken, şampiyona sonunda büyük sevinç yaşadılar.

AKBIYIK: “MÜCADELELER ÜST DÜZEYDE OLDU”
Müsabakaların bitiş konuşmasını yapan İlçe Spor Müdürü Gürkan Akbıyık, Beylikdüzü ilçesinde ilk kez bir güreş turnuvası düzenlendiğini belirterek, “Mücadeleler son derece çekişmeli ve üst düzeyde oldu. Şampiyonanın düzenlenmesinde emeği geçen İhlas Koleji yetkililerine ve turnuvaya katılan tüm okul ve öğrencilere teşekkür ediyorum” dedi.

ÖZAKAY: “MÜSABAKALARA KATILAN TÜM SPORCULARI KUTLUYORUM”
Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hamdi Özakay ise şampiyonaya katılan tüm sporcuları tebrik ederek, “Okul olarak spora her zaman katkı veriyoruz. Ata sporu olan güreş için her zaman destek vermeye hazırız” diye konuştu.

ÖZKAN: “ÖĞRENCİLERİMİ KUTLUYORUM”
İhlas Koleji Antrenörü Milli Güreşçi Şenol Özkan da, öğrencilerinin özgüveni açısından son derece başarılı bir sonuç aldıklarını dile getirerek, “Alınan madalyalar okulumuzda güreş sporunu yapmak isteyenler için cesaret verici olacak. Çalışmalarının hakkını vererek madalyaları toplayan öğrencilerimi kutluyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA