Konyalı 2 Sporcu Kick Boksta Türkiye Şampiyonu Oldu

Gaziantep'de yapılan Kick Boks Türkiye Şampiyonası'nda Konyalı 2 sporcu kilosunda Türkiye şampiyonu olurken, bir sporcu ise ikincilik derecesi elde etti.

Derbent Gençlikspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, 18-26 Haziran tarihleri arasında Gaziantep'te yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda sporcularının büyük bir başarıya imza attığını, iki sporcusunun altın, bir sporcusunun ise gümüş madalya kazandığını bildirdi.
Derbentli sporcuların dünya ve Avrupa dereceli sporcuları yenerek bu başarıya ulaştığına vurgu yapan Acar, birinci gelen isimlerin 6-14 Eylül 2014 tarihleri arasında İtalya'da yapılacak dünya şampiyonasına katılacağını belirtti.

Acar, Derbent Gençlikspor Kulübü'nden İzzet Arabacı'nın 71, Selcan Tanrıverdi'nin +71 kiloda birinci gelerek Türkiye şampiyonu, 86 kiloda ter döken Teoman Gür'ün ise Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya elde ettiğini kaydetti.

Acar, Türkiye'yi milli forma ile İtalya'da temsil edecek sporcularına başarı dilerken, şunları kaydetti:
"Elde edilen bu başarıda emeği geçen antrenörlerimiz Bekir Tekin, Hatica Coşkun, Mehmet Elmalı'yı tebrik ediyor, bize hiçbir zaman desteğini esirgemeyen BAF yönetim kurulu başkanı Hüseyin Komşuoğlu ve Kulüp Başkanımız Hamdi Acar'a teşekkür ediyoruz."

Kaynak: AA