'Falcao eksik noktaları tamamlar'

Kariyerinde Real Madrid'de bulunan Ricardo Carvalho, takım arkadaşı Radamel Falcao'nun İspanyol ekibine imza atması halinde nasıl uyum sağlayacağını anlattı.

Bir dönem Real Madrid'de oynayan ve geçtiğimiz sezonu Monaco'da geçiren Portekizli stoper Ricardo Carvalho, İspanyol kulübün Falcao için görüşmelerini sürdürmesiyle ilgili İspanyol basınının sorularını yanıtladı.

İşte transferle ilgili sorular ve Carvalho'nun yanıtları;

"Falcao ile Monaco'da takım arkadaşıydınız. Sence iyi bir profesyonel mi?"

-Tüm bildiğim Falcao'nun harika bir oyuncu olduğu. Herkes Cristiano Ronaldo'nun şu an dünyadaki en iyi oyuncu ve ayrıca en iyi profesyonel olduğunu biliyor. Falcao da Cristiano'ya her açıdan yakın bir oyuncu. Bu kadar çalışmaları önemserseniz, daha uzun bir kariyeriniz olur.

"Onu Madrid'de görür müyüz?"

-Gerçekleşirse mükemmel olur. Ronaldo, Bale ve Falcao dünya futbol tarihinin en korkutucu hücum hattı olur. Her neyse, Falcao'nun bizle Monaco'da kalması daha iyi olur.

"Falcao, Real Madrid'in oyununa uyum sağlar mı?"

-Falcao bence Real Madrid'in oyunundaki eksik noktaları da tamamlar. Cristiano, dünyanın en iyi oyuncusu, Bale çok çok iyi bir oyuncu ve dünyanın en iyi forvet Falcao. Ben bir savunma oyuncusuyum ve böyle bir hücum hattına karşı oynamak istemem.

Kaynak: sporx.com