(özel Haber) Damattan Düğünde Eşine Mehteran Sürprizi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Enes Karagöz, düğün günü eşine sürpriz yaparak, Çankırı’dan mehteran takımı getirdi.


Çaycuma ilçesinde ikamet eden Enes Karagöz, eşi Merve için eşi görülmemiş bir sürpriz yaptı. Karagöz, geçtiğimiz günlerde Zonguldak il merkezinde yapılan düğünleri için Çankırı Belediyesi’ne bağlı mehteran takımını düğününe getirdi. Mehter takımı davetlilere keyifli anlar yaşattı

Dünyaevine mehteran eşliğinde giren Enes Karagöz, “Ben Zonguldak İmam Hatip Lisesi mezunuyum. Eşimle beraber aynı okulda okuduk ve aynı sınıftaydık. O zamanlar okulda mehteran takımı kuruldu. Bende mehteran takımına girmiştim ve Osmanlı sevdalısıyım zaten. Osmanlı sevdalısı olduğumdan dolayı böyle bir merak uyandı. Okulda da böyle bir program kurulunca bende mehteran takımına girdim. Liseli yıllarda tabi o aşamaları aştıktan sonra kafede otururken bir gün şimdi eşim o zamanlar arkadaşımdı. Eşim bana ‘Benim düğünümde mehteran takımı olmasını isterdim’ dedi.

Yine eşimle evlenmek bana nasip olunca aklımda kalmıştı liseli yıllardan. Kendisinin haberi yok iken bende ona bir sürpriz yaptım. Sürpriz dolayısıyla böyle bir mehteran takımı bulduk. Arkadaşlar da sağ olsunlar emek sarf ettiler bizler için. Mutluyuz, Zonguldak’ta ilk böyle bir düğün yaptık. Mehteran takımı için Çankırı Belediyesi’nde bir arkadaşım vardı, onun vasıtasıyla oldu” dedi.

Düğünlerine yoğun ilgi olduğunu söyleyen Karagöz, “Sultan Süleyman’ın oğlu gibi kelimeler söylendi. Tanımadığımız kişiler de düğün salonunun önünde rağbet gösterdiler, ilgi duydular, dinlediler ve görmek istediler” dedi.

Kaynak: İHA