Konak Belediyespor Kulübü Başkanı Günen Açıklaması

Konak Belediyespor Kulübü BaşŸkanı Zeki Günen, voleybol, basketbol ve hentbol takımlarının faaliyetlerini sürdürebilmeleri için başŸka belediyelerle görüşŸmelerinin devam ettiğŸini bildirdi.

Günen, yaptığŸı yazılı açıklamada, yeni dönemde yarışŸmacı takımlarla ön plana çıkmak yerine genç ve başŸarılı sporcular yetişŸtiren bir kulüp olacaklarını belirtti.

Acıbadem Erkekler Ligi, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ve Kadınlar Hentbol Süper Ligi'ndeki takımlarla ilgili kesinleşŸen bir kararlarının olmadığŸını bildiren Günen, açıklamada şŸu ifadelere yer verdi:
"YarışŸmacı takımlarımızla ilgili şŸuanda kesin bir karar yok. Faaliyetlerini sürdürmeleri için başŸka belediyelerle görüşŸmelerimiz devam ediyor. ǖnümüzdeki süreçte bunlar gerçekleşŸebilir. Kulübümüzün esas amacı sporu daha genişŸ kitlelerle buluşŸturmak olacaktır."
Kadın futbol takımının UEFA Kadınlar şžampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğŸini hatırlatan Günen, takımın ön eleme grubundan çıkacağŸına inandığŸını belirterek, şŸunları kaydetti:
"Kadın futbol takımımız ülkemizi UEFA düzeyinde temsil ediyor. Hiç şŸüphe yok ki bunun gurur ve mutluluğŸunu taşŸıyoruz. BaşŸta belediye başŸkanımız Sema PekdaşŸ'ın desteğŸiyle başŸarıyı daha da üst seviyeye çıkaracağŸız. ǜlke puanımız geçen yıl 0|96 idi. Geçen yılki başŸarımızdan sonra ülke puanımız 10|3 düzeyine çıktı. Bununla gurur duyuyoruz. BaşŸarının devamı için elimizden geleni yapacağŸız."
 

Kaynak: AA