Kömürspor, Hüseyin Yılmaz ve Mert Caymaz’la Anlaşma Sağladı

Zonguldak Kömürspor, iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürüyor.


3. Lig’de mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor Hüseyin Yılmaz ve Mert Caymaz ile anlaşma sağladı.

Oyuncular Hüseyin Yılmaz ve Mert Caymaz Zonguldak Kömürspor Kulüp binasında Zonguldak Kömürspor Antrenörü Cahit Terzi ile bir araya gelerek anlaşma sağlayıp imza attı.

Zonguldak Kömürspor ile yeniden anlaşan Mert Caymaz, “Yuvamda kaldığım için çok mutluyum. İnşallah bu senede ikinci lige çıkarız hep beraber. İnşallah şehrimiz için, takımımız için hayırlı olur” dedi.

Ardından konuşma yapan Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner, “Bu mübarek ramazan ayında böyle iki tane kıymetli futbolcumuzla geçen senede şampiyonluğu tattırmış birbirinden kıymetli Mert kardeşimiz ve Hüseyin Yılmaz kardeşimizle çok güzel, çok keyifli. Cenabı Allah inşallah nasip ederse yine aynı beraber, birlikte, sağlık ve sıhhat içerisinde Zonguldakspor’u şampiyonluğa getirmek nasip olur. Camiamıza, Zonguldak’ımıza, taraftarımıza herkese hayırlı olsun diyorum. Allah utandırmasın, inşallah başarı nasip olur” diye konuştu.

Daha sonra konuşma yapan Zonguldak Kömürspor Antrenörü Cahit Terzi, “Önce iki tane geçen seneden kalan genç arkadaşlarla anlaşmamız memnuniyet verici. Bizim takımımızın gerçekten çok değerli oyuncuları bizim açımızdan. Onların takımda kalması beni gerçekten mutlu etti. Geçen seneki iskeleti hemen hemen koruduk. Yaşı dolan arkadaşlarımızı haricinde iskeleti hemen hemen koruduk. Şimdi dışarıdan alacağımız 5-6 oyuncu daha var, nokta oyuncular. Onları alıp bu sene tekrar geçen seneki gibi mütevazi bir takım yapıp, savaşan, mücadele eden, şehrini seven futbolculardan kuruyoruz. İnşallah hep beraber başarılı olup tekrar Zonguldak halkını, Zonguldak seyircisini, taraftarını mutlu edip, güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Aynı zamanda yeniden Zonguldak Kömürspor ile yeniden anlaşma sağlayan Hüseyin Yılmaz, “Zonguldak çocuğu olarak yeniden Zonguldak Kömürspor’da kalmaktan çok mutluyum. İnşallah bu senede elimizden gelenin en iyisini yapıp takımı ikinci lige çıkaracağız. İnşallah her şeyin hayırlısı olur” dedi.

Ayrıca Zonguldak Kömürspor’un dış transferde de Yeni Diyarbakırspor’da top koşturan 21 yaşındaki sol bek Akın Alkan ile anlaşıldığı belirtildi.

Kaynak: İHA