Uosb Futbol Turnuvası Şampiyonası Sona Erdi

Uşak Organize Sanayi Bölgesi ve Uşak Organize Sanayi Bölgeleri ve İş Adamları Derneği işbirliğinde bu yıl 4.’sü düzenlenen “Üretimde Kaynaşma ve Kardeşlik Futbol Turnuvası” oynanan final karşılaşmaları ile sona erdi.

15 takımın yer aldığı turnuvanın şampiyonu Seranova takımı oldu.
Çekişmeli mücadelelere sahne olan ve kıran kırana geçen turnuvanın son maçları izleyenlerin takdirini topladı. Turnuva üçüncüsü ve dördüncüsünün belirleneceği maçta Sesli Tekstil ve Özerdem Mensucat takımları karşılaştılar. Özerdem Mesucat takımı Sesli Tekstil takımını 4-2 lik skor ile yendi. Bu skorla Sesli Tekstil Takımı turnuva 4. sü, Özerdem Mensucat takımı turnuva 3. sü olmaya hak kazandılar.

Final maçında ise Uşak Organize Sanayi Bölgesi’nin iki büyük seramik fabrikasının takımları karşı karşıya geldiler. Başa baş ve dengeli giden karşılaşma 1-1 lik skor ile bitti. Bu skor ile uzatmalara giden karşılaşmada, uzatmalarda da gol olmayınca penaltılar skoru belirledi. Seranova futbol takımı Hitit Seramik futbol takımını penaltılarda 6-5 lik skor ile yenerek UOSB 4. geleneksel Üretimde Kaynaşma ve Kardeşlik Futbol Turnuvası’nın şampiyonu oldu.

UOSB Yönetim Kurulu başkanı Ali Yıldırım yaptığı konuşmada “Her yıl geleneksel hale gelen UOSB Üretimde Kaynaşma ve Kardeşlik futbol turnuvamız bu yıl da çok güzel karşılaşmalara, dostluk ve kardeşliğin pekişmesine olanak sağladı. Sanayici ve çalışanların birbirleri ile diyaloglarının artmasına, çalışma hayatındaki stresten uzaklaşmalarına vesile oldu. Turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza, onlara destek veren yönetici ve sanayicilerimize, burada bulunan tüm seyircilerimize, bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Final karşılaşmasının ardından,Yıldırımlar Baskı Boya firmasından Mehmet Kaya ve Seranova firmasından Gökhan Öztürk’e gol krallığı ödülü, Merih Yem takımına turnuvanın en centilmen takımı ödülü, Özerdem Mensucat takımına 3. lük kupası, Hitit Seramik takımına 2. lik kupası, Seranova Takımına ise şampiyonluk kupası verildi.

Kaynak: İHA