Nazilli Fenerbahçe Futbol Okulu İzmir’de Turnuvaya Katılıyor

Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından, 2013 yılında yaşamını yitiren Serkan Acar adına İzmir’de 2. kez futbol turnuvası düzenleniyor.


Turnuvaya Nazilli Fenerbahçe Futbol Okulu’da katılırken 3 kategoride sahaya çıkacak olan Nazilli ekininin ilk karşılaşması 30 Haziran’da başlayacak. Yaş grupları, Elit gruplar ve Profesyonel gruplar kategorisinde gerçekleşecek mücadelelerde Nazilli Fenerbahçe Futbol Okulları’nın 2002-2003 yaş grubunun ilk maçı 30 Haziran 2014 saat 14.00’da Üçyol Fenerbahçe Tesislerinde oynanacak. Kulübün ikinci maçı 2011 ve daha büyük yaş grubunda ilk maç 1 Temmuz 2014 günü saat 14.00’da ve 2004-2005 yaş grubunda ilk maç Göztepe’de 3 Temmuz 2014 günü saat 09.00’da oynanacak.

Turnuva ile ilgili bilgi veren Nazilli Fenerbahçe Futbol okulları teknik sorumlusu Süleyman Kabasakal; “İlki geçen yıl yapılan 1. Serkan Acar Futbol okulları turnuvasına katılmıştık. Bu turnuva hem spor okullarının kaynaşması hem de Sporcu öğrencilerimizin aidiyat duygularının gelişmesi açısından çok önemli. Bunun yanı sıra Fenerbahçe alt yapı antrenörlerinin de turnuva boyunca sporcuları gözlemleyecekler. Gelişime açık yetenekli sporcuların tespit edilip Alt yapı yaş gruplarına gönderilmesi açısından çok önemli bir fırsat. Bünyemizde çok yetenekli sporcularımız bulunmakta. Bu yetenekli sporcularımızı Fenerbahçe alt yapısına göndermek hedefimiz. Bu doğrultuda bu turnuvanın önemi daha da büyük anlam ifade etmektedir. Geçen yıl turnuvada 2000 doğumlu sporcularımızdan oluşan Nazilli Fenerbahçe futbol okulumuz bölge şampiyonu olmuştu. Hedefimiz tüm yaş gruplarında iyi sonuçlar elde edip birçok sporcumuzun Alt yapı yaş gruplarına seçilmesini sağlamaktır. Sporcularımıza güveniyorum” dedi.

Kaynak: İHA