Tekden Denizlispor'da Başkanlığa Kıbrıslıoğlu Seçildi

Tekden Denizlispor'da Hasan KıbrıslıoğŸlu başŸkanlığŸa seçildi.

PTT 1. Lig ekibinin LJatalçeşŸme Oda Tiyatrosu'ndaki olağŸanüstü genel kurulunda divan başŸkanlığŸı görevini Abdülkadir Uslu yaptı. Genel kurula, Vali Vekili Abdullah Acar, BüyükşŸehir Belediye BaşŸkan Vekili Halil Pekdemir ve kulüp üyeleri katıldı.
Hasan KıbrıslıoğŸlu'nun tek aday olarak girdiğŸi seçimde, açık oylama yapıldı. KıbrıslıoğŸlu, oy birliğŸiyle Tekden Denizlispor'un yeni başŸkanı oldu.
Tekden Denizlispor'da 2011-2012 sezonunda da başŸkanlık görevinde bulunan KıbrıslıoğŸlu, gazetecilere yaptığŸı açıklamada kongrenin kulübe hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
Ekonomik sıkıntının, kulüplerin en büyük sorunu olduğŸunu ifade eden KıbrıslıoğŸlu, "Kulübümüzün bu sıkıntısını aşŸmak için kulübün anayasasını yeniden yazacağŸız. Eski başŸkanlarımızı bugün olduğŸu gibi kulübün etrafında toparlamak istiyoruz. Sportif başŸarı içinde elimizden geleni yapacağŸız" dedi.

Hasan KıbrıslıoğŸlu başŸkanlığŸındaki yönetim kurulunda Turgay İçel, Turan ǖzen, Alihan Urhan, Hasan Turhan, Mustafa ǜstek, Bilal Gören, Halil Aracı, Hikmet LJelikkol, Ekrem AteşŸ, LJoşŸkun Caner, İlker KömürcüoğŸlu ve Ali Aman yer aldı.
 

Kaynak: AA