'Gerçek ayıp budur'

İtalya Milli Takımı'nın yaramaz çocuğu Mario Balotelli, Uruguay karşılaşmasının ardından kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

İtalya Milli Takımı'nın yaramaz çocuğu Mario Balotelli, Uruguay karşılaşmasının ardından kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

Sosyal medya üzerinden eleştirilere yanıt veren Balotelli, takım arkadaşı De Rossi'nin, "Bize gerçek adamlar lazım, Panini çıkartmaları ya da karakterleri değil. Bunların Milli takım için faydası yok" sözlerinin ardından duygusal bir mesaj yayınladı.

Başarılı golcü, "Ben Mario Balotelli, 3 yaşındayım ve İtalyan olmayı ben seçmedim. Bunu şiddetle istedim çünkü İtalya'da doğdum ve daima İtalya'da yaşadım. Bu Dünya Kupası'nda birçok umudum vardı ve üzgünüm, kızgın ve kendimi hayal kırıklığına uğramış hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Takım içerisinde arkadaşlarıyla sıkıntılar yaşayan yıldız futbolcu, "Evet, belki Kosta Rika karşısında bir gol atabilirdim. Haklısınız, ama sonra? Ondan sonra problem neydi? Mario Balotelli milli takım için her şeyini verdi ve kişisel düzeyde hiçbir yanlış yapmadı" dedi.

Milan'ın golcüsü, "Bu yüzden gidip başka bahaneler bulun çünkü Mario Balotelli vicdana sahiptir ve ileride daha güçlü olmak için hazır. O ülkesi için her şeyini vermekten gurur duyuyor. Ya da belki de söylediğiniz gibi, İtalyan değilim. Işık yılı öncesinden beri dediğiniz gibi siyahlarız. Ayıp bir golü kaçırmak değildir. Ayıp bu düşünce şeklidir" şeklinde konuştu.